Με πολλά προβλήματα η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ

Με πολλά προβλήματα η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ

Χωρίς τον Γιόνσον η προπόνηση της ΑΕΚ, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Στάνκοβιτς-Αραούχο. Άλλοι δύο παίκτες προστέθηκαν στη λίστα με το ιατρικό δελτίο της Ένωσης.

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Άλκμααρ. Ο Γιενς Γιόνσον δεν έδωσε το παρών, μένοντας στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Ο Δανός χαφ δεν ολοκλήρωσε ούτε το πρωινό πρόγραμμα λόγω ενός προβλήματος στον αυχένα και προτιμήθηκε να μείνει στο ξενοδοχείο. Οι άνθρωποι της Ένωσης δεν ήθελαν να ρισκάρουν με στόχο ο έμπειρος μέσος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μέσα στις επόμενες προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις για Νάρεϊ και ΠΑΟΚ

Από κει και πέρα, με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και το απόγευμα οι Αραούχο και Στάνκοβιτς. Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, οι δύο παίκτες της ΑΕΚ δεν ακολούθησαν το κανονικό μέρος της προπόνησης στην Ολλανδία.

Στη λίστα με το κιτρινόμαυρο ιατρικό δελτίο προστέθηκαν και τα ονόματα των Χρήστου Αλμπάνη και Εχσάν Χατζισαφί. Αμφότεροι αποχώρησαν από την προπόνηση. Ο πρώτος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον μηρό και του τοποθετήθηκε πάγος, ενώ ο Ιρανός μπακ, ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό λόγω της αυξημένης έντασης της προπόνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ