Γιοβάνοβιτς: «Ψάχνουμε λύσεις μεσοεπιθετικά»

Γιοβάνοβιτς: «Ψάχνουμε λύσεις μεσοεπιθετικά»

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί της Αλ Ντουχαϊλ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε πριν λίγο με σκορ 1-0 της Αλ Ντουχαϊλ, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στην Cosmote TV στάθηκε στη δουλειά των παικτών του και το επόμενο πολύ δυνατό φιλικό με τη Λεβερκούζεν.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν διαφορετικό ματς με διαφορετικές καιρικές συνθήκες με ζέστη. Παίζαμε με μία καλή ομάδα, θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε παίκτες. Σίγουρα έχουμε διακυμάνσεις σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού και στην κατοχή και την άμυνα. Κάνουμε λάθη αλλά είναι φυσιολογικό, οι προβληματισμοί φέρνουν δουλειά για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Είχαμε δύο μεικτές ομάδες, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Δουλεύουν πολύ και αρκετές μέρες είναι κλεισμένοι δεν έχω κανένα παράπονο».

Για το επόμενο φιλικό και τις μεταγραφές: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ πιο δυνατό αυτό που θα δώσουμε με τη Λεβερκούζεν, αλλά με αυτά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα και θα δούμε το επίπεδό μας κόντρα σε τέτοιου επιπέδου ομάδων αν και είναι νωρίς.

Ψάχνουμε κάποιες λύσεις μεσοεπιθετικά για να καλύψουμε κάποια κενά και να έχουμε την ποιότητα που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ