Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε δουλειά και ενίσχυση σε κάποιες θέσεις που έχουμε ανάγκη»

Γιοβάνοβιτς: «Θέλουμε δουλειά και ενίσχυση σε κάποιες θέσεις που έχουμε ανάγκη»

Στη δουλειά, αλλά και τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα του μίλησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γουότφορντ.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τη Γουότφορντ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, με την εικόνα του να είναι αρκετά καλή στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάντως μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι, στάθηκε στη δουλειά που θέλει ακόμη η ομάδα του, αλλά και στην ενίσχυση που χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης: «Συμφωνία Πινέδα – Σταντάρ Λιέγης, απομένει το… ναι της Θέλτα» (pic)

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν ένα φιλικό με καλό αντίπαλο, με μία σοβαρή ομάδα. Χάσαμε ένα φιλικό παιχνίδι και ήταν δύσκολο γιατί είχαμε 20 μέρες προετοιμασία και είναι το πρώτο φιλικό. Κρίμα που ακυρώθηκε το προηγούμενο. Σαν φιλικό ήταν καλό, ήταν δυνατό με μία ομάδα που παίζει διαφορετικό στυλ. Θέλαμε να δώσουμε σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν και πιστεύω πως τα υπόλοιπα φιλικά θα μπορούμε να έχουμε καλύτερα συμπεράσματα.

Όταν είναι ένας προπονητής έναν χρόνο υπάρχουν πράγματα που γίνονται πιο εύκολα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Θέλουμε ακόμη δουλειά για να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πολύ πιο καλά, πολύ πιο σωστά. Αυτά τα παιχνίδια είναι για αυτό. Υπάρχει μία βάση αλλά σίγουρα θέλουμε και πολλή δουλειά και σίγουρα ενισχύσεις σε κάποιες θέσεις που έχουμε άμεση ανάγκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ