Πινέδα: «Υπήρχαν ομάδες στην Ισπανία και το Μεξικό, αλλά επέλεξα ΑΕΚ λόγω Αλμέιδα»

Πινέδα: «Υπήρχαν ομάδες στην Ισπανία και το Μεξικό, αλλά επέλεξα ΑΕΚ λόγω Αλμέιδα»

Ο Ορμπελίν Πινέδα μιλά για τον κομβικό ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ ώστε να επιλέξει την Ένωση για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Για την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ μίλησε σε συνέντευξή του στο «ESPN» ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Μεξικανός άσος, που ήδη έχει δείξει κάποια δείγματα της ποιότητάς του, τόνισε πως η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα έπαιξε κομβικό ρόλο στο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα ενώ τόνισε πως είχε αρκετές προτάσεις από την Ισπανία και την πατρίδα του.

Διαβάστε επίσης: Απίθανος Αντετοκούνμπο: «Θα προσαρμοστούν 11 παίκτες σε εμένα; Και ο Σλούκας, ο Παπαπέτρου;»

Όσα είπε ο Πινέδα:

«Ήταν πρόθυμος (σ.σ. Κουντέτ – προπονητής Θέλτα). Μου έδωσε την ευκαιρία και μου είπε “προχώρα. Θα είναι δύσκολο μερικές φορές να σε πάρω μαζί μου σε αποστολή ή να αγωνιστείς. Αν θέλεις να αγωνιστείς για να πας με την Εθνική σου στο Μουντιάλ, τότε προχώρησε. Δεν πρόκειται να πω όχι σε ό,τι επιλέξεις”. Μου μίλησε όμορφα. Δεν μου έκλεισε τις πόρτες και κάθισα με τον πρόεδρο (Κάρλος Μουρίνιο) και μου έδωσαν την ευκαιρία να αποχωρήσω από τη Θέλτα και τώρα είμαστε σε αυτή την πλευρά της ΑΕΚ.

Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για μένα. Υπήρξαν ομάδες σε Ισπανία και Μεξικό, αλλά η επιλογή μου ήταν η ΑΕΚ κι αυτό οφείλεται και στην εμπιστοσύνη του προπονητή (Αλμέιδα). Ήμουν πρόθυμος να δουλέψω μαζί του, ξέρω πως λειτουργεί. Σκέφτηκα επίσης ότι θα έχεις μεγαλύτερη άνεση να δουλέψεις όταν έχεις την υποστήριξη του προπονητή. Ότι τον ξέρεις και σε ξέρει, εσύ απλά βάλε τη δουλειά σου για να μπορέσεις να προσφέρεις αυτό που σου ζητούν εδώ. Κι αυτό ήταν που με συγκίνησε περισσότερο και με παρακίνησε να πάω στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό αποφάσισα και είμαι σε αυτή την πλευρά. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ