Η βόλτα στο Ινσμπουργκ, η επιστροφή στις «διπλές» και οι ενοχλήσεις Χουάνγκ, Βρουσάι (vids)

Η βόλτα στο Ινσμπουργκ, η επιστροφή στις «διπλές» και οι ενοχλήσεις Χουάνγκ, Βρουσάι (vids)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις διπλές προπονήσεις την Κυριακή, με τον Ινμπόμ Χουάνγκ να πονάει στη μέση και να μένει εκτός, όπως και ο Μάριος Βρουσάι.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία συνεχίζεται.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ χαλάρωσε την ένταση το Σάββατο, το πρόγραμμα είχε μόνο μία προπόνηση, με τους παίκτες να βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους βόλτα στην πόλη του Ινσμπρουκ. Εκεί επιδόθηκαν σε αγοράς, για τα απαραίτητα δώρα για οικογένειες και φίλους, αλλά και σε καφέ και φαγητό μπροστά στον ποταμό Ινν.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδος: Εβδομάδα αποφάσεων τους αμφίβολους – Ποια τα δεδομένα για το ρόστερ

Αντίθετα, το πρόγραμμα της Κυριακής περιλάμβανε δύο προπονήσεις και πολύ ένταση. Με τον Μαρτίνεθ, ωστόσο, να βλέπει δύο ποδοσφαιριστές του να μην μπορούν να λάβουν μέρος στην πρωινή προπόνηση.

Ο Μάριος Βρουσάι βγήκε μετά το αρχικό ζέσταμα, λόγω ενοχλήσεων στα πόδια, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της κούρασης από την προετοιμασία.

Μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ινμπόμ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος των Ερυθρόλευκων εγκατέλειψε από την αρχή της προθέρμανσης, καθώς επανήλθαν οι ενοχλήσεις στην πλάτη.

Ο 26χρονος χαφ είχε ενοχλήσεις και μετά τη 45λεπτη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Νόρτζελαντ, αλλά σήμερα το πρόβλημα επανήλθε, με αποτέλεσμα να κάνει ειδικό πρόγραμμα με τον φυσιοθεραπευτή Ιβάν Μπενάσαρ Σάντσεθ.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για έναν σπασμό στην πλάτη του Χουάνγκ, που θα αντιμετωπιστεί με ασκήσεις, φυσιοθεραπεία και φαρμακευτική αγωγή. Δεν κρίνεται ως κάτι σημαντικό, αλλά όσο το πρόβλημα επιμένει, ο Ασιάτης μέσος πονάει και ουσιαστικά δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% στην προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ