Μαρτίνεθ: «Θετικό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού, θέλαμε περισσότερο χρόνο» (vid)

Μαρτίνεθ: «Θετικό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού, θέλαμε περισσότερο χρόνο» (vid)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να προσπαθεί να χτίσει τους νέους… Ερυθρόλευκους για μια απαιτητική και γεμάτη σεζόν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για όσα έχει ζήσει τις τελευταίες μέρες στο Μιλς, τονίζοντας του αρέσουν όσα έχει μέχρι στιγμής, αλλά ξεκαθάρισε πως θα χρειαστεί χρόνο για να δει όσα θέλει στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας θεωρώ πως κύλησε με πολύ θετικό τρόπο. Ήταν ο χρόνος που χρειαζόμασταν για να γνωριστούμε καλύτερα, να δουλέψουμε και να θέσουμε βάσεις συναισθηματικές, τακτικές, αλλά και φυσικών δυνάμεων. Είχαμε στη διάθεση μας χρόνο για να γνωρίσουμε προσωπικά τους παίκτες σαν χαρακτήρες, αλλά και σαν ποδοσφαιριστές.

Επίσης εκείνοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στη μεθοδολογία μας και να κατανοήσουν με ποιον τρόπο μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Το μοναδικό αρνητικό ήταν πως θα θέλαμε περισσότερο χρόνο! Πάντα χρειάζεται χρόνος για να χτίσεις μια βάση και με περισσότερο χρόνο θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους μας».

Το πρωί της Τετάρτης θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε από to10.gr ολόκληρη τη συνέντευξη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τόσο για τις μετεγγραφές όσο και για όλα τα θέματα που αφορούν στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ