«Νασιμέντο για Ολυμπιακό» (vid)

«Νασιμέντο για Ολυμπιακό» (vid)

Οι Άγγλοι βάζουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ματέους Νασιμέντο μέσω Νότιγχαμ.

Ο Ολυμπιακός πέρα από την αναζήτηση στόπερ όπου κυριαρχεί το όνομα του Ντουάρτε, ψάχνει και για επιθετικό περιοχής καθώς μετά τη φυγή του Μπακαμπού υπάρχει λειψανδρία στη συγκεκριμένη θέση.

Ένα από τα ονόματα που έχουν έρθει στην επικαιρότητα είναι αυτό του νεαρού Βραζιλιάνου στράικερ, Ματέους Νασιμέντο. Ο δημοσιογράφος Λούκας Πεντρόσα κάνει λόγο για τελειωμένο deal της Μποταφόγκο, ομάδας του 19χρονου επιθετικού και της αγγλικής Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον νεαρό να μην είναι έτοιμος να κάνει το βήμα στην Ευρώπη και να θέλει να παραμείνει στη χώρα του μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Η «φουλ» επιθετική τετράδα του Παναθηναϊκού και το μεγάλο ερωτηματικό του Αταμάν

Από την άλλη η αγγλική Sun πηγαίνει τη υπόθεση ένα βήμα παρακάτω και αναφέρει πως όποτε ολοκληρωθεί η συμφωνία και αποκτηθεί ο παίκτης από τη Νότιγχαμ, θα δοθεί αμέσως δανεικός στον Ολυμπιακό.

Ο 19χρονος επιθετικός την τρέχουσα σεζόν έχει 17 συμμετοχές και 3 γκολ και 1 ασίστ με την Μποταφόγκο, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετράει 11 γκολ και 3 ασίστ σε 80 ματς και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Θεωρείται ένα από τα καλά, ανερχόμενα ταλέντα της Βραζιλίας και είναι διεθνής σε επίπεδο Κ16, με τη χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ