Τσέλσι : Αν δεν μπει 4άδα, δεν παίρνει Χάβερτς

Τσέλσι : Αν δεν μπει 4άδα, δεν παίρνει Χάβερτς

Ο Κάι Χάβερτς αποτελεί έναν από τους πρώτους παίκτες της μεταγραφική λίστας της Τσέλσι, ωστόσο μία προϋπόθεση, είναι αυτή που θα δώσει το «πράσινο» φως για την ολοκλήρωση.

Η Τσέλσι έχει αποδείξει με κάθε τρόπο, ότι θέλει όσο τίποτα να αποκτήσει τον Κάι Χάβερτς. Ο 20χρονος εξτρεμ της Λεβερκούζεν είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο οι «μπλε» έχουν έχουν μικρό προβάδισμα, μαζί με την Ρεαλ Μαδρίτης.

Ένα δημοσίευμα της «Bild», ωστόσο, βάζει «φρένο» στα σενάρια. Συγκεκριμένα, η γερμανική ιστοσελίδα αναφέρει, ότι αν η ομάδα του Λάμπαρντ δεν τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, δεν θα αποκτηθεί ο ταλαντούχος άσος. Ο λόγος είναι, ότι ο Χάβερτς θέλει να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα να επιλέξει μία ομάδα που έχει θέση εκεί.

Ακόμα, παρότι οι Λονδρέζοι του έχουν προσφέρει ένα ελκυστικό συμβόλαιο και μία θέση στο βασικό σχήμα, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής δείχνει να το σκέφτεται ακόμα. Όλα δείχνουν, ότι η απόφασή του, θα παρθεί μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της φετινής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ