Μία «ανάσα» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χιμένες

Μία «ανάσα» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χιμένες

Ο Ραούλ Χιμένες προβάρει τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς υπάρχει συμφωνία με την Γουλβς, η οποία δείχνει να έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του.

Ο Ραούλ Χιμένες αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της Premier League καθώς είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γουλβς στην μεγάλη κατηγορία. Ο Μεξικανός φορ έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό όνομα με την φανέλα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League και ήδη έχει γραφτεί σε αρκετά «μπλοκάκια» μεγάλων ομάδων.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό «RTP», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή που κερδίζει την μάχη για την απόκτησή του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι «κόκκινοι διάβολοι» τα έχουν βρει σε όλα με την Γουλβς, χωρίς να γίνεται γνωστό το ακριβές ποσό. Όπως είναι λογικό, ο 29χρονος φορ έχει ξεκινήσει ήδη και ετοιμάζει βαλίτσες, αν ισχύει το παραπάνω σενάριο.

Από την μεριά της Γουλβς, φαίνεται ότι έχουν κινηθεί εδώ και καιρό για την εύρεση ενός αντικαταστάτη. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, κάνει λόγο για «κλεισμένη» μεταγραφή σε περίπτωση που υπογράψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χιμένες. Ο διεθνής άσος, με τα χρώματα των «λύκων» μετράει 97 συμμετοχές μέσα σε δύο σεζόν, με 43 τέρματα και 18 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ