Λίβερπουλ : Προηγείται για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα

Λίβερπουλ : Προηγείται για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα είναι... φευγάτος από τη Μπάγερν Μονάχου και η Λίβερπουλ φέρεται να έχει το προβάδισμα στην απόκτησή του.

Η Λίβερπουλ φαίνεται να προηγείται στην… κούρσα απόκτησης του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Τιάγκο Αλκάνταρα φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε… σίριαλ για φέτος. Ο 29χρονος μπορεί να έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τους Βαυαρούς, αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε πως ο Ισπανός δεν πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Μέχρι πρότινος, η Παρί Σεν Ζερμέν έμοιαζε να είναι το φαβορί για την απόκτηση του Αλκάνταρα, όμως. σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Mundo Deportivo» η Λίβερπουλ φαίνεται ότι έχει τον πρώτο λόγο για να εντάξει στο ρόστερ της τον Ισπανό μέσο.

Όλα αυτά βέβαια έρχονται σε αντίθεση με όσα δήλωσε ο Γιούργεκν Κλοπ προ ολίγων ημερών, δηλαδή ότι η ομάδα δεν μπορεί να ξοδέψει εκατομμύρια για μεταγραφές, αν δεν ξέρει πόσα διαθέτει λόγω της πανδημίας.

Δεν έχει καταφτάσει κάποια επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή στα γραφεία των Γερμανών, αλλά η ομάδα του Χάνσι Φλικ θέλει να βρεθεί άμεσα μια λύση στο θέμα μεταγραφής του, ώστε να προχωρήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ