Άρσεναλ : «Είμαι συγκινημένος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας» είπε ο Μαυροπάνος

Άρσεναλ : «Είμαι συγκινημένος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας» είπε ο Μαυροπάνος

Χαρούμενος που αποτελεί μέρος της Άρσεναλ δήλωσε ο Ντίνος Μαυροπάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Τι είπε για τον Τιερί Ανρί και τον τελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα το 2006.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου αγωνιζόταν στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με την τοπική ομάδα για το Κύπελλο Ελλάδος. Αυτό που ακολούθησε, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στο πιο τρελό του όνειρο. Η Άρσεναλ επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του και με συνοπτικές διαδικασίες, αφού κατέβαλε 2.100.000 ευρώ στον «Άγιαξ της Ηπείρου», τον έκανε κάτοικο Λονδίνου.

Ο Μαυροπάνος βρέθηκε στον πάγκο των Κανονιέρηδων στο ματς του League Cup με την Τσέλσι και ενώ όλα τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα φύγει δανεικός, εν τέλει κατάφερε να πείσει τον Αρσέν Βενγκέρ, παραμένοντας στο ρόστερ.

Ο 20χρονος στόπερ, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα Κ23 στο θριαμβευτικό 4-0 απέναντι στις ρεζέρβες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Άρσεναλ, στην οποία δήλωσε «χαρούμενος και συγκινημένος που αποτελώ μέρος της», ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η πρώτη φορά που την παρακολούθησε μέσα από την τηλεόραση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας, υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να ικανοποιήσω τους οπαδούς. Είμαι μεγάλη τιμή και είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ συγκινημένος. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που παρακολούθησα την Άρσεναλ, ήταν στον τελικό του Champions League to 2006. Όλοι τότε μιλούσαν για τον Ροναλντίνιο, όμως αυτό που με είχε εντυπωσιάσει περισσότερο ήταν το πάθος με το οποίο έπαιζαν οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ», ανέφερε.

«Μπορεί να είχαν μείνει με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Λέμαν, όμως συνολικά έπαιξαν καλύτερα από την Μπαρτσελόνα. Μπορεί να έχασαν στο τέλος, αλλά ήμουν πραγματικά εντυπωσιασμένος από την απόδοσή τους. Από τότε άρχισα να παρακολουθώ πιο συχνά την Άρσεναλ. Έχουν περάσει από την ομάδα πολλοί καλοί παίκτες όλα αυτά τα χρόνια, όμως αυτός που ξεχωρίζω είναι προφανώς ο Τιερί Ανρί. Ήταν δυναμικός, γρήγορος και μπορούσε να σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο», πρόσθεσε ο Μαυροπάνος, ο οποίος εδώ και δύο βδομάδες ζει το… αγγλικό όνειρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ