Λίβερπουλ : Απέκτησε τον «νέο» Άλισον

Λίβερπουλ : Απέκτησε τον «νέο» Άλισον

Σε μία μεταγραφή με φόντο το μέλλον προχώρησε η Λίβερπουλ, αποκτώντας τον 17χρονο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Μαρσέλο Πιταλούγκα.

Σε μία μεταγραφή με φόντο το μέλλον προχώρησε η Λίβερπουλ, αποκτώντας τον 17χρονο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Μαρσέλο Πιταλούγκα. Οι «κόκκινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Φλουμινένσε για τη μεταγραφή του 17χρονου, ο οποίος θεωρείται το next big thing του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ήδη συγκρίνεται με τον Άλισον Μπέκερ.

Σύμφωνα με τα Μέσα του «Νησιού», η Λίβερπουλ θα καταβάλει στη Φλουμινένσε 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς και άλλο ένα σε περίπτωση που επιτευχθούν κάποιοι στόχοι, ενώ οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν και κέρδισαν ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 25%. Από την πλευρά του ο 17χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν τον νεαρό στο μπλοκάκι τους από τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ τον Φεβρουάριου του έδωσαν την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Μέρσεϊσαϊντ και να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αλλά και να γνωρίσει μερικούς από τους μελλοντικούς του συμπαίκτες. Ο Πιταλούγκα μάλιστα είχε και τη μεγάλη ευκαιρία να προπονηθεί με το είδωλο του, τον Άλισον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ