Τσέλσι : Η μοναδική ομάδα που επιστρέφει από το 3-0 στο ημίχρονο μετά από εννέα χρόνια (pics)

Τσέλσι : Η μοναδική ομάδα που επιστρέφει από το 3-0 στο ημίχρονο μετά από εννέα χρόνια (pics)

Η Τσέλσι κατάφερε να επιστρέψει από την «κόλαση» του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και να σώσει την παρτίδα στις καθυστερήσεις, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα μετά από εννέα χρόνια που ισοφαρίζει ενώ ήταν με πίσω με 3-0 στο ημίχρονο.

Ματς για γερά νεύρα αποδείχτηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Τσέλσι. Οι «μπλε» βρέθηκαν με τρία γκολ πίσω στο σκορ στο 28ο λεπτό (!), ωστόσο κατάφεραν να επιστρέψουν στο δεύτερο ημίχρονο και να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με γκολ του Τάμι Έιμπραχαμ.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν παράτησε το παιχνίδι, έβαλε την μπάλα κάτω, ισοφάρισε και έγινε η πρώτη ομάδα μετά από εννέα χρόνια (στην Premier League) που καταφέρνει να αποφύγει την ήττα ενώ έχει μείνει με τουλάχιστον τρία γκολ πίσω στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Τελευταία ομάδα που το είχε καταφέρει ήταν η Γουέστ Χαμ τον Φεβρουάριο του 2009 και μάλιστα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, όπως συνέβη και σήμερα!

Η Γουέστ Μπρομ από την άλλη πραγματοποίησε σε ένα αρνητικό στατιστικό… Η ομάδα του Μπίλιτς δεν μπόρεσε να κρατήσει για τρίτη φορά στην Premier League προβάδισμα ημιχρόνου με τουλάχιστον τρία γκολ, κατέχοντας πλέον την κορυφή στη σχετική κατηγορία, από την ημέρα που ιδρύθηκε η Premier League…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ