Ρόδρι : «Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο με εμάς»

Ρόδρι : «Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο με εμάς»

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι στάθηκε στην ατυχία που είχαν οι Πολίτες στο παιχνίδι με την Λέστερ.

H Λέστερ ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με 5-2 και έκανε το 3Χ3 στην φετινή Premier League. Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερ ήταν ο Τζέιμς Βάρντι, οποίος σημείωσε χατ-τρικ, οδηγώντας τις Αλεπούδες εκ του ασφαλούς.

Θέση για το παιχνίδι πήρε ο Ρόντρι με τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι να τονίζει ότι έλλειψε η τύχη από το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα στο ματς κόντρα στις Αλεπούδες.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Νομίζω πως το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο με εμάς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να διαβάσουμε τι συνέβη. Κάναμε λάθη, αλλά κάναμε το πιο δύσκολο πράγμα και σκοράραμε πρώτοι Αυτό μπορεί να συμβεί μία φορά στις εκατό φορές, αλλά συνέβη. Πρέπει να μάθουμε, να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, αλλά είμαστε στην αρχή της σεζόν.

Ετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι τόσο σκληρά, κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Για πολύ μικρές και μικροσκοπικές λεπτομέρειες, χάσαμε. Αλλά είναι η αρχή, συμβαίνει. Δεν ήμασταν πολύ τυχεροί και για να γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να είσαι λίγο τυχερός. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και να διδαχτούμε.

Μπορούμε να κοιτάξουμε την περασμένη σεζόν και να διδαχτούμε. Είναι εύκολο να επιστρέψουμε. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, δεν συνέβη τίποτα, δεν πέθαινε κανείς. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε αυτήν την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ας δούμε αν άλλες ομάδες μπορούν να κερδίσουν κάθε παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ