Πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα στο Νησί η Λίβερπουλ (pic)

Πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα στο Νησί η Λίβερπουλ (pic)

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι το μεγάλο φαβορί για το back to back στο Νησί.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και στην εφετινή Premier League, με την αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ να έχει ήδη κάνει το 3/3 στο ξεκίνημα της κούρσας. Μάλιστα, οι Reds έχουν ήδη επικρατήσει σε δύο ντέρμπι κόντρα σε ομάδες του Λονδίνου (Τσέλσι-Άρσεναλ), στέλνοντας το μήνυμα πως είναι το…αφεντικό και της νέας σεζόν.

Στο ξεκίνημα της χρονιάς, οι στοιχηματικές προέβλεπαν επιστροφή της Μάντσεστερ Σίτι στον θρόνο της Premier League. Ωστόσο, μετά την εντός έδρας πεντάρα από την Λέστερ, άλλαξαν γνώμη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ετσι, αυτή την στιγμή, «πλασάρουν» ως φαβορί για την κατάκτηση της Premier League την Λίβερπουλ. Οι στοιχηματικές εταιρίες βλέπουν την κατάσταση που βρίσκεται η νέα ομάδα του Κώστα Τσιμίκα και την προσφέρουν σε απόδοση 10/11. Οι Reds είναι το απόλυτο φαβορί για το back to back στο Νησί.

Την… πλάτη της Λίβερπουλ βλέπουν οι Πολίτες, ενώ στην τρίτη θέση φιγουράρει η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα. Οι «κανονιέρηδες» έχουν νικήσει την Φούλαμ και την Γουέστ Χαμ, ενώ ηττήθηκαν από την ομάδα του Κλοπ.

Στην τέταρτη θέση των προγνωστικών βρίσκεται η Τσέλσι του Βέρνερ, του Ζιγιέχ και του Χάβερτς. Οι «μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ… παραπατούν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, χρειάζονται χρόνο για να «δέσουν» ως σύνολο και «πληρώνουν» 25/1.

Πίσω από την Τσέλσι, είναι το πολύ καλό σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς ενώ στην 6η θέση συναντάμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ. Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η θέση που πλασάρεται η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» του Κάρλο Αντσελότι, με την προσθήκη του Χάμες Ροντρίγκες έχουν κάνει ιδανικό ξεκίνημα στην Premier League, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς. Για τους… τολμηρούς, η «μπλε» πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ πληρώνει 50/1, όσο και η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο.

Liverpool are the odds-on favourites to win the Premier League this season

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ