Ο μάνατζερ του Γκροσίτσκι για Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο μάνατζερ του Γκροσίτσκι για Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Πολωνός ατζέντης τόνισε ότι ο εξτρέμ της Γουέστ Μπρομ δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή.

Ο Καμίλ Γκροσίτσκι απασχόλησε την επικαιρότητα του Ολυμπιακού για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όταν φαινόταν ότι θα αποχωρήσει από τη Γουέστ Μπρομ. Εν τέλει, ο Πολωνός εξτρέμ δεν θα πάρει μεταγραφή, παρότι τις τελευταίες μέρες συνδέθηκε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο ατζέντης του Γκροσίτσκι, Ντανιέλ Κανιέβσκι, μίλησε στο πολωνικό περιοδικό «Magazyn sportowy» και μίλησε για το μέλλον του πελάτη του. Το οποίο μάλλον θα είναι στο ίδιο μέρος με το παρόν…

«Θέλαμε να πάρουμε αποφάσεις με ηρεμία. Πιστεύω ότι η παραμονή του στη Γουέστ Μπρομ είναι η καλύτερη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει κλείσει για τη Championship, αλλά δεν ξέρω τι σκέφτεται για τον Γκροσίτσκι ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ» σχολίασε ο Κανιέβσκι, αναφερόμενος και στον αντικαταστάτη του Φάμπρι Λαμουσί στη Φόρεστ.

Όσο για τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ο Πολωνός μάνατζερ ισχυρίστηκε ότι δεν βρέθηκε σημείο σύγκλισης: «Κατά τη γνώμη μου, ο Γκροσίτσκι έχει το περιθώριο να πετύχει στην Premier League. Θα μείνει στη Γουέστ Μπρομ και κατά 99% θα παίξει. Έτσι φαίνεται. Είχαμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν προχώρησαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ