Ο Άνταμς αποκάλυψε ότι η Άρσεναλ είχε συμφωνήσει με τον Μπέλινγκχαμ (pic)

Ο Άνταμς αποκάλυψε ότι η Άρσεναλ είχε συμφωνήσει με τον Μπέλινγκχαμ (pic)

Ο παλαίμαχος άσος των «κανονιέρηδων» αποκάλυψε πως ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ τα είχε βρει σε όλα με την Άρσεναλ πριν πάει στη Ντόρτμουντ. Ποιος «χάλασε» την μεταγραφή;

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών της Αγγλίας, παρότι είναι μόλις 17 ετών. Ο νεαρός μέσος της Ντόρτμουντ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας αλλά και του κόσμου ενώ ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής στο επίπεδο της Bundesliga, είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Φυσικά, πολλές ομάδες έχουν προσελκύσει τον γερμανικό σύλλογο για την απόκτηση του υπερταλαντούχου ποδοσφαιριστή, κάτι που προς το παρόν είναι απίθανο. Ωστόσο, ο άλλοτε άσος της Άρσεναλ, Τόνι Άνταμς, αποκάλυψε πως οι Λονδρέζοι είχαν έρθει σε συμφωνία με τον νεαρό άσο.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως, όταν ο 17χρονος χάφ βρισκόταν στην Μπέρμιγχαμ, τα είχε βρει σε όλα με την Άρσεναλ, το καλοκαίρι του 2019, όμως η μεταγραφή χάλασε λόγω του… Έντου. Ο παλαίμαχος άσος ήταν τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και δεν γνώριζε τίποτα για τον νεαρό Τζουντ.

Έτσι, απέρριψε κατευθείαν την περίπτωση του, με αποτέλεσμα να «ναυαγήσει» την μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Η κατάληξη ήταν ένα χρόνο αργότερα, ο νεαρός να έχει γίνει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της Ευρώπης και από τα κορυφαία wonderkid του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ