Τσέλσι : Εκτός αποστολής λόγω… ταξιδιών ο Τιάγκο Σίλβα

Τσέλσι : Εκτός αποστολής λόγω… ταξιδιών ο Τιάγκο Σίλβα

Χωρίς τον Τιάγκο Σίλβα θα παραταχθεί το Σάββατο απέναντι στη Νιουκάστλ η Τσέλσι, καθώς ο Βραζιλιάνος προέρχεται από μεγάλα ταξίδια με την Εθνική ομάδα.

Έτοιμη να συνεχίσει από εκεί που έμεινε πριν τι διακοπή των Εθνικών ομάδων είναι η Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» θέλουν να διευρύνουν το πολύ καλό σερί που είχαν φτιάξει, έχοντας μείνει μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Σημαντικός παράγοντας στην αλλαγή που παρουσιάζουν οι Λονδρέζοι είναι φυσικά ο Τιάγκο Σίλβα. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πάρει από το χέρι τη νεανική άμυνα των «μπλε» και με την εμπειρία του τους καθοδηγεί σε τρομερές εμφανίσεις, ενώ απέναντι στη Σέφιλντ σκόραρε και το παρθενικό του γκολ με την καινούργια του ομάδα.

Ωστόσο κόντρα στη Νιουκάστλ θα απουσιάσει. Όπως ανάφερε ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Βραζιλιάνος είναι αρκετά κουρασμένος από τα πολλά ταξίδια με την Εθνική του ομάδα, καθώς διένυσε συνολικά πάνω από 20 χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα σε λίγες ημέρες, προκειμένου να δώσει το παρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Βραζιλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ