Γουέστ Μπρομ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0 (vid)

Γουέστ Μπρομ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0 (vid)

Η Γουέστ Μπρομ επικράτησε 1-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Χόθορνς» και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League, φτάνοντας τους 6 βαθμούς. Ένατη ήττα για τις «λεπίδες» που παραμένουν στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό.

Η Γουέστ Μπρομ πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League, επικρατώντας 1-0 εντός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 10η αγωνιστική και έφτασε τους 6 βαθμούς. Ένατη ήττα για την ομάδα του Κρις Γουάιλντερ, που παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό.

Ο Γκάλαχερ ήταν ο πρωταγωνιστής στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, καθώς στο 5′ έσωσε στη γραμμή το σουτ του Μπάλντοκ, ενώ στο 13′ με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 1-0.

Η Σέφιλντ δεν κατάφερε κάτι στο πρώτο μέρος, αλλά ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Το πλασέ του Μπουργκ πέρασε άουτ στο 63′, ενώ η κεφαλιά του Μπρούστερ έφυγε ελάχιστα έξω στο 69′. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι απειλούσαν συνεχώς αλλά χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν.

Στο 81′ ο Τζόνστον απέκρουσε το σουτ του ΜακΜπέρνι, ενώ οι Μπρούστερ και Μουσέ έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και δεν μπόρεσαν να δώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας στη Σέφιλντ.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Ιβάνοβιτς, Μπάρτλεϊ, Τάουνσεντ (75’ Κροβίνοβιτς), Ατζαγί, Φούρλονγκ, Σόγιερς, Ρόμπινσον, Γκάλαχερ, Ρόμπινσον (65’ Ρόμπσον Κανού), ΜατέουςΠερέιρα

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Μπάλντοκ, Ίγκαν, Μπράιαν (63’ Λούντστραμ), Λόου, Φλεκ, Νόργουντ (56’ Μπρούστερ), Μπουρκ (74’ Μουσέ), Μπεργκ, ΜακΜπέρνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ