Τσέλσι : Συνεχίζει να χτίζει το «τείχος» ο Μεντί (pics)

Τσέλσι : Συνεχίζει να χτίζει το «τείχος» ο Μεντί (pics)

Ο Εντουάρντ Μεντί κράτησε για ακόμη μια φορά το μηδέν, με τον Σενεγαλέζο τερματοφύλακα να φτάνει στην κορυφή των clean sheets, έχοντας αγωνιστεί στα μισά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Σε ένα σχετικά βαρετό και «αθόρυβο» ματς, Τσέλσι και Τότεναμ έμειναν στο 0-0, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένους και τους δύο προπονητές, καθώς ο πρώτος στόχος ήταν η αποφυγή της ήττας, πράγμα που επετεύχθη…

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είδε την ομάδα του να κρατάει την εστία της ανέπαφη, με τον Μεντί να συμβάλλει για ακόμη μια φορά, έχοντας τον καταλυτικότερο παράγοντα στο «παράσημο» αυτό. Ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν για πέμπτη φορά σε έξι αναμετρήσεις στην Premier League και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των φετινών clean sheets, δείγμα της εξαιρετικής φόρμας στην οποία βρίσκεται.

Μάλιστα, ο 28χρονος φύλακας «άγγελος» των «μπλε» κράτησε για 8η φορά σε όλες τις διοργανώσεις την εστία του, έχοντας δεχτεί γκολ σε μόλις τρεις από τους έντεκα αγώνες που έχει δώσει με την Τσέλσι.

Μάλλον δύσκολα θα ξαναδεί ενδεκάδα ο Κέπα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ