Τσέλσι : Στα χνάρια του Τσεχ… ο Μεντί (pic)

Τσέλσι : Στα χνάρια του Τσεχ… ο Μεντί (pic)

Ο Εντουάρντ Μεντί κατέγραψε ένα ακόμη clean sheet με την Τσέλσι, με τις επιδόσεις του να θυμίζουν εκείνες του Πετρ Τσεχ με τους «μπλε».

Καταιγιστική ήταν η Τσέλσι χθες στην Ανδαλουσία καθώς επικράτησε εύκολα με 4-0 απέναντι στη Σεβίλλη κλειδώνοντας και τυπικά την πρώτη θέση του ομίλου της. Οι «μπλε» ήταν εκκωφαντικοί μπροστά, ενώ πίσω δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Και να κινδύνευαν ωστόσο, πάλι δεν θα είχαν θέμα! Ο λόγος είναι ξεκάθαρα ο Εντουάρντ Μεντί. Ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας διανύει μια ονειρική περίοδο, καθώς κατέγραψε κόντρα στους Ισπανούς ακόμη ένα clean sheet.

Αυτή ήταν η ένατη φορά που ο 28χρονος δεν δέχεται γκολ, υπερασπιζόμενος την εστία των Λονδρέζων. Μάλιστα έχει καταφέρει να κρατήσει εννιά clean sheets στις πρώτες έντεκα εμφανίσεις του με τον σύλλογο, κάτι που μόνο ο Πετρ Τσεχ είχε καταφέρει να κάνει.

Ο Τσέχος πρώην άσος των «μπλε» θα πρέπει να νιώθει 100% ικανοποιημένος με τον Μεντί, καθώς είναι εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτηση του Σενεγαλέζου τερματοφύλακα στην ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ