Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3 : «It’s Fergie time» και φουλ για τίτλο η Γιουνάιτεντ!

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3 : «It’s Fergie time» και φουλ για τίτλο η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γύρισε και το παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Χαμ, επικράτησε με 3-1 στο Λονδίνο και έδειξε ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πως είναι «εθισμένη» στις ανατροπές και στις νίκες και δείχνει πως είναι φτιαγμένη για την κορυφή. Οι κόκκινοι διάβολοι πέρασαν και από το Λονδίνο γυρίζοντας το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και επικρατώντας με 3-1 και έφτασαν τις 9 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, κάτι που θυμίζει εποχές Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται πως έχει το «μικρόβιο» του Σκωτσέζου θρύλου του συλλόγου, καθώς οι ανατροπές μπαίνουν στο dna της ομάδας, με αποτέλεσμα να είναι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Πιο συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τετράδα και στο -2 από την πρώτη θέση, με τους παίκτες του Νορβηγού να πραγματοποιούν συγκλονιστικό δεύτερο ημίχρονο και με σκόρερ τους Πογκμπά, Γκρίνγουντ και Ράσφορντ να φεύγουν με ένα μεγάλο διπλό.

Στο πρώτο μέρος και πάλι η Γιουνάιτεντ ήταν αγνώριστη και απειλήθηκε πολλές φορές. Στο 2ο μόλις λεπτό ο Χέντερσον έσωσε μετά από σουτ του Φορνάλς, ενώ στο 8’ ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Μπόουεν για οφσάιντ. Στο 19ο λεπτό το σουτ του Μαρσιάλ κόντραρε και πέρασε μόλις έξω και στο 32’ ο Μπόουεν από δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Φορνάλς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι του Χέντερσον. Η Γουέστ Χαμ ήταν άκρως καλύτερη και στο 35’ είχε δοκάρι με τον Φορνάλς ενώ στο 38’ μετά από κόρνερ, ο Ράις πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Σούτσεκ με προβολή σε κενό τέρμα, έκανε το 1-0.

Μάλιστα στο 41ο λεπτό ο Φορνάλς έδωσε κάθετα στον Αλέρ, που κινήθηκε στην πλάτης της άμυνας της Γιουνάιτεντ πέρασε και τον Χέντερσον αλλά γλίστρησε κι έχασε τεράστια ευκαιρία ενώ στο 44’ ο Φαμπιάνσκι έσωσε μετά από σουτ του Μαρσιάλ. Στο 51ο λεπτό ο Τσουφάλ σέντραρε από δεξιά αλλά ο Μπόουεν δε βρήκε για λίγο την μπάλα, με τον Τσέχο να μπορεί κάλλιστα να τελειώσει ο ίδιος τη φάση, ενώ στο 55’ το σουτ του ΜακΤόμινεϊ πέρασε ελάχιστα έξω.

Τελικά στο 65ο λεπτό μετά από βολέ του Χέντερσον, ο Φερνάντες κινήθηκε από δεξιά κι έστρωσε έξω στον Πογκμπά που με φοβερό σουτ έκανε το 1-1. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Γουέστ Χα, ο Τέλες έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Γκρίνγουντ έκανε μαγικό κοντρόλ, γύρισε και με άψογη εκτέλεση έγραψε το 1-2. Στο 72’ η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι με τον Ράσφορντ και στο 78’ ο Μάτα βρήκε κάθετα τον Ράσφορντ που έφυγε μόνος με τον Φαμπιάνσκι και πλάσαρε για το 1-3.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπονα, Κρέσγουελ, Μπαλμπουενά, Μαζουακού, Τσουφάλ (85’ Τσόνσον), Ράις, Σόυτσεκ, Μπόουεν (76’ Λανσίνι), Φορνάλς (76’ Μπενραχμά), Αλέρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φαν ντε Μπεκ (46’ Φερνάντες), Γκρίνγουντ, Μαρσιάλ (62’ Μάτα), Καβάνι (46’ Ράσφορντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ