Γουέστ Μπρόμιτς – Μάντσεστερ Σίτι 0-5 : Πάρτι στο Χόθορνς και κορυφή για τη Σίτι

Γουέστ Μπρόμιτς – Μάντσεστερ Σίτι 0-5 : Πάρτι στο Χόθορνς και κορυφή για τη Σίτι

Επιστροφή στην κορυφή της Premier League για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε... περίπατο στο Χόθορνς, διαλύοντας με 5-0 την Γουέστ Μπρόμιτς.

Η κορυφή της Premier League είναι και πάλι… μπλε! Η Μάντσεστερ Σίτι έστειλε μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες, κάνοντας… πάρτι στο Χόθορνς.

Οι «Πολίτες» διέλυσαν (0-5) με συνοπτικές διαδικασίες την Γουέστ Μπρόμιτς, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει συγκεντρώσει 41 πόντους στον εφετινό φοβερό μαραθώνιο της Premier League, με τον άλλο σύλλογο του Μάντσεστερ να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και στο -1.

Με το… καλησπέρα, η Σίτι άνοιξε το σκορ. Στο 6’ ο Κανσέλο έκανε το γέμισμα στον Γκιντογκάν που κατέβασε υπέροχα και με όμορφο σουτ έγραψε το 0-1.

Οι Πολίτες έκαναν δύο τα τέρματά τους στο 20ο λεπτό. ΟΣίλβα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Κανσέλο με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 0-2.

Η ομάδα του Πεπ συνέχισε με το πόδι πατημένο στο… γκάζι, με τον Γκιντογκάν να σημειώνει ένα τρομερό γκολ στο 30ο λεπτό. Στο 45+2’ ο Μαχρέζ συνέκλινε από δεξιά και με φοβερό πλασέ με το αριστερό έκανε το 0-4.

Στο 57’ ο Στέρλινγκ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου, με τον και ο Βρετανός να πλασάρει σε κενή εστία για το 0-5.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστον, Γκιμπς, Ατζαγί, Φούρλονγκ, Λίβερμορ, Σνόντγκρας, Ο’Σέι, Σόγιερς, Ρόμπινσον, Ματέους Περέιρα, Γκραντ (63’ Ρόμπσον Κανού)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο, Ζιντσένκο, Γκιντογκάν (53’ Λαπόρτ), Μπερνάρντο Σίλβα (60’ Ζέσους), Ρόδρι, Φόντεν (53’ Τόρες), Μαχρέζ, Στέρλινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ