Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 1-3 (vid)

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 1-3 (vid)

Δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» στο Λονδίνο! Η Λίβερπουλ με τον πιο εμφατικό τρόπο δείχνει ότι επιστρέφει και μετά το 3-1 κόντρα στην Τότεναμ, νίκησε με το ίδιο σκορ και τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας.

Δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» στο Λονδίνο! Η Λίβερπουλ με τον πιο εμφατικό τρόπο δείχνει ότι επιστρέφει και μετά το 3-1 κόντρα στην Τότεναμ, νίκησε με το ίδιο σκορ και τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θυμίζει ξανά τον παλιό καλό της εαυτό. Εκείνον της πρωταθλήτριας. Και παρά το γεγονός ότι λίγο πριν την εκκίνηση του ματς έχασε τον Σαντιό Μανέ με τραυματισμό, δεν πτοήθηκε. Πέτυχε δεύτερη σερί τριάρα στην Premier League και πλέον βρίσκεται μόλις στο -1 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με τις δύο ομάδες να έχουν τα ίδια ματς.

Επίσης, με αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι» πλέον βρίσκονται στην 3η θέση με 40 βαθμούς, καθώς προσπέρασαν τη Λέστερ των 39 πόντων. Στο -4 από την κορυφή η Λίβερπουλ, με τη Μάντσεστερ Σίτι όμως να έχει ματς λιγότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το 1-0 της Λίβερπουλ έγινε στο 57′ με ένα… ποίημα του Σαλάχ! Ο Αιγύπτιος μπήκε στην περιοχή, απέφυγε εξαιρετικά τον αντίπαλό του με προσποίηση προς τα αριστερά και έστειλε με πανέμορφο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνσκι.

Το δεύτερο γκολ όμως ήταν ακόμη καλύτερο! Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ με θεσπέσια μακρινή μπαλιά βρήκε τον Σακίρι, εκείνος με τη μία έβγαλε για τον Σαλάχ στην περιοχή και ο Αιγύπτιος επιθετικός με εξαιρετικό τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 85′ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έδωσε ασίστ στον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, με τον Ολλανδό να κάνει εύκολα το 3-0 από κοντά, ενώ το τελικό 3-1 έγινε από τον Ντόουσον στο 87′. Τίποτα δεν άλλαξε έως το φινάλε, με τη Λίβερπουλ να πανηγυρίζει τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ντόουσον, Τσουφάλ, Αντόνιο (79’ Φρέντερικς), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς (62’ Γιαρμολένκο), Μπενραχμά, Μπόουεν (79’ Νόουμπλ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Ν.Φίλιπς, Μίλνερ (57’ Τζόουνς), Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Τιάγκο, Σακιρί (69’ Φιρμίνο), Σαλάχ, Οριγκί (80’ Τσάμπερλεϊν)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ