Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Παίζει σαν παιδάκι ο Πογκμπά» είπε ο Σούνες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Παίζει σαν παιδάκι ο Πογκμπά» είπε ο Σούνες

Υποτιμητικά σχόλια για την αξία και το ταλέντο του Πολ Πογκμπά έκανε με δηλώσεις του ο πρώην προπονητής της Νιούκαστλ, Γκρέιαμ Σούνες.

Από τότε που πήγε στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πολ Πογκμπά έχει ακούσει πολλούς να τον «κράζουν» και να εκφράζονται για εκείνον με το χειρότερο τρόπο.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γκρέιαμ Σούνες. Ο πρώην τεχνικός της Νιούκαστλ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση ανάμεσα στις «καρακάξες» και τους «κόκκινους διαβόλους» χαρακτήρισε τον Γάλλο χαφ «παιδάκι» και ότι ακόμη δεν ξέρει πως πρέπει να παίζει στη θέση που βρίσκεται.

«Ο Πογκμπά ακόμη δεν έχει κατανοήσει πως πρέπει να παίζει κάποιος που βρίσκεται στη θέση του. Δεν ξέρει πως πρέπει να παίξει σωστά στη θέση που αγωνίζεται. Παίζει σαν παιδάκι. Δεν πρέπει να υπάρχουν δύο χαφ στο κέντρο και ο ένας εξ αυτών να είναι ο Πογκμπά. Δεν μπορείς να του έχει εμπιστοσύνη.

Με τις μικρές ομάδες δεν θα το πληρώσεις αυτό. Όμως, με τις μεγάλες θα το πληρώσεις πολύ ακριβά, μιας και τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται. Το μόνο που κάνει ο Πογκμπά είναι να τρέχει πίσω από την μπάλα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ