«Κόλλησαν» στο 0-0 Γουλβς και Λέστερ (vid)

«Κόλλησαν» στο 0-0 Γουλβς και Λέστερ (vid)

Η Λέστερ έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Γουλβς χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Στο 0-0 κόλλησαν Γουλβς και Λέστερ στο «Μολινό» και ουσιαστικά έχασαν και οι δύο. Οι «αλεπούδες» έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου ενώ η Γουλβς παρέμενε μακριά από τη δεκάδα.

Στο 11ο λεπτό ο Νέβες έκανε όμορφη ενέργεια αλλά όχι και ιδανικό τελείωμα και στο 15’ ο Νέτο άδειασε τους Έβανς και Τίλεμανς στα αριστερά κι έκανε το γύρισμα στο πέναλτι, από όπου ο Τραορέ πλασάρε αλλά ο Τζάστιν πραγματοποίησε σωτήριο τάκλιν.

Στο 57ο λεπτό ο Τραορέ έκανε την κούρσα και το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Νέτο μόνος με το τέρμα έστειλε την μπάλα παράλληλα με αυτό!

Στο 66ο λεπτό το σουτ του Μουτίνιο από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο έξω ενώ στο 73’ το σουτ του Μπαρνς κόντραρε στον Κίλμαν και πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 77ο λεπτό ο Νέβες έβγαλε τον Σίλβα μόνο του με τον Σμάιχελ και ο νεαρός έκανε το πλασέ αλλά ο δανός έσωσε με το πόδι.

Στο 90+2’ ο Ολμπράιτον σέντραρε από δεξιά αλλά ο Βάρντι έχασε απίθανη ευκαιρία με κεφαλιά από κοντά.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σεμέδο, Γιόνι Κάστρο (46’ Χούβερ), Κόαντι, Κίλμαν, Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Νέβες, Νέτο (88’ Γκιμπς Γουάιτ), Τραορέ, Ζοσέ (61’ Φάμπιο Σίλβα)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Έβανς, Σογιουντσού, Έβανς, Περέιρα, Τίλεμανς, Τζάστιν, Τσάουντρι, Μπαρνς, Αγιόθε (61’ Ολμπράιτον, Μάντισον, Ιεανάτσο (61’ Βάρντι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ