«Βόμβα» από την Bild : «Φεύγει ο Κλοπ από τη Λίβερπουλ και αναλαμβάνει ο Τζέραρντ»

«Βόμβα» από την Bild : «Φεύγει ο Κλοπ από τη Λίβερπουλ και αναλαμβάνει ο Τζέραρντ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το 2022 από τη Λίβερπουλ και αυτός που θα τον διαδεχτεί θα είναι Στίβεν Τζέραρντ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.

Η Bild πυροδότησε «βόμβα» με σημερινό δημοσίευμα της σχετικά με το μέλλον του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ και όχι μόνο. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο προπονητής των κόκκινων σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Ανφιλντ το καλοκαίρι του 2022 και να αναλάβει την εθνική Γερμανίας.

Σε αυτή την περίπτωση η διοίκηση της Λίβερπουλ θα στραφεί στη λύση του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος οδηγεί φέτος τη Ρέιντζερς στην κατάκτηση του τίτλου στη Σκωτία, αλλά και στους «16» του Europa League, με τον πρώην παίκτη της ομάδας να θεωρείται ο πλέον κατάλληλος για να διαδεχτεί τον Κλοπ.

Αλλωστε ο Τζέραντ δεν έχει κρύψει πως όνειρο του είναι να επιστρέψει στη Λίβερπουλ, αυτή τη φορά ως προπονητής. Από την άλλη πλευρά, ο Κλοπ δεν κλείνει την πόρτα στην εθνική Γερμανίας, ειδικά από τη στιγμή που ο Γιοακίμ Λεβ περνάει δύσκολες στιγμές στον πάγκο των Γερμανών, μετά τις αποτυχίες στο πρόσφατο Nations League. Ο Λεβ έχει συμβόλαιο και θα πάει μέχρι και το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, αλλά μετά θα φύγει από τον πάγκο της «μάνσαφτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ