Κλοπ για Σαλάχ: «Παίρνω τις αποφάσεις που θεωρώ εκείνη τη στιγμή ότι είναι οι σωστές»

Κλοπ για Σαλάχ: «Παίρνω τις αποφάσεις που θεωρώ εκείνη τη στιγμή ότι είναι οι σωστές»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ενοχλήθηκε από τον εκνευρισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ όταν τον έκανε αλλαγή στην ήττα με 0-1 από την Τσέλσι, τονίζοντας μάλιστα ότι εκείνος παίρνει τις αποφάσεις είτε βγαίνουν σωστές, είτε λανθασμένες.

Ο Σαλάχ δεν μπορούσε να βοηθήσει την Λίβερπουλ στην αναμέτρηση εναντίο της Τσέλσι, με τους Πρωταθλητές Αγγλίας να έχουν μόνο μια τελική στο στόχο, η οποία έγινε με κεφαλιά στο 85ο λεπτό.

Ο Αιγύπτιος λοιπόν, λίγο μετά το 60 λεπτό αντικακαταστάθηκε από τον Γιούργκεν Κλοπ, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δυσαρεστήθηκε με την απόφαση του Γερμανού τεχνικού.

«Κατάλαβα ότι δυσαρεστήθηκε, αλλά τον είδα να μην έχει ενέργεια και δεν ήθελα να ρισκάρω μαζί του. Θα μπορούσα να έχω βγάλει είτε τον Μανέ είτε τον Φιρμίνο, αλλά εκείνη τη στιγμή είδα ότι ο Σαλάχ άρχισε να νιώθει την ένταση από τα πολλά ματς που έχει παίξει και δεν ήθελα να ρισκάρω μαζί του.

Είναι όλα καλά, δεν έχω πρόβλημα με την αντίδρασή του. Παίρνω τις αποφάσεις που θεωρώ εκείνη τη στιγμή ότι είναι οι σωστές» δήλωσε ο Κλοπ έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ