Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Νέα ένταση στο «Όλντ Τράφορντ» πριν την έναρξη του ματς (pics+vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Νέα ένταση στο «Όλντ Τράφορντ» πριν την έναρξη του ματς (pics+vid)

Χιλιάδες οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησαν ξανά μαζική συγκέντρωση έξω από το «Όλντ Τράφορντ» πριν την έναρξη του ματς με τη Λίβερπουλ (22:15), δίνοντας συνέχεια στις διαμαρτυρίες κατά της διοίκησης των Γκλέιζερ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αναμετρώνται απόψε (22:15) για την εξ αναβολής 34η αγωνιστική της Premier League. Το μεγάλο παραδοσιακό ντέρμπι της Αγγλίας επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 2 Μαΐου, ωστόσο τα επεισόδια των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδήγησαν σε αναβολή του ντέρμπι για λόγους ασφαλείας.

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση, ωστόσο δεν έλειψαν ξανά οι σκηνές διαμαρτυρίας από τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».

Συγκεκριμένα, χιλιάδες οπαδοί της Γιουνάιτεντ συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο και έδωσαν συνέχεια στις διαμαρτυρίες και εξέφρασαν εκ νέου τη δυσαρέσκειά τους κατά της οικογένειας Γκλέιζερ.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα… παρατράγουδα. Οι οπαδοί των «κόκκινων διάβολων» «μπλόκαραν» τον δρόμο για το πούλμαν της Λίβερπουλ (αλλά όχι αυτό που μετέφερε την ομάδα), το οποίο έμεινε στη μέση του δρόμου και περίμενε.

Δείτε παρακάτω εικόνες και βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ