Τότεναμ : Ενδιαφέρον από Ρεάλ και Γιουνάιτεντ για Έρικσεν

Τότεναμ : Ενδιαφέρον από Ρεάλ και Γιουνάιτεντ για Έρικσεν

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται το όνομα του Κρίστιαν Έρικσεν.

Μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί φέτος ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της Τότεναμ σε Premier League και Champions League.

Ο Δανός χαφ είναι από τα μεγάλα αστέρια των Λονδρέζων, με αποτέλεσμα να έχει κάνει σπουδαίες ομάδες να τον έχουν στη λίστα τους. Μερικές από αυτές είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανέφερε με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπός του.

«Δεν θέλω να σχολιάζω τις διάφορες φήμες που υπάρχουν ή γράφονται. Αλλά πάντα είναι πολύ καλό όταν ακούγεται πως ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνουν ενδιαφέρον για έναν παίκτη. Είναι ένα κοπλιμέντο.

Άλλωστε σε κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που κάνουν προτάσεις στον Κρίστιαν ή δείχνουν ενδιαφέρον. Το γεγονός πως δεν υπάρχει αυτό στον Τύπο δεν πάει να πει πως δεν υφίσταται. Ο Κρίστιαν είναι ένας παίκτης που «μιλάει» με τα πόδια του», είπε μεταξύ άλλων ο μάνατζερ του Δανού χαφ, Μάρτιν Σκουτς, στην εφημερίδα της Δανίας «Sport Witness».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ