Κλοπ – «Η περσινή τρίτη θέση ήταν το ίδιο σπουδαία με την κατάκτηση του Champions League το 2020»

Κλοπ – «Η περσινή τρίτη θέση ήταν το ίδιο σπουδαία με την κατάκτηση του Champions League το 2020»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδα «Bild» υποστήριξε πως η περσινή τρίτη θέση της Λίβερπουλ στην Premier League έχει την ίδια βαρύτητα με την κατάκτηση του Champions League το 2020.

Η Λίβερπουλ μπορεί να τερμάτισε πέρυσι στην τρίτη θέση της Premier League, μένοντας 17 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, όμως όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Bild», έμεινε εν τέλει ικανοποιημένος από τη σεζόν των «reds». Σημείωσε μάλιστα ότι αυτή η τρίτη θέση ήταν το ίδιο σημαντική με την κατάκτηση του Champions League το 2020, δεδομένων και των συνθηκών με τους τραυματισμούς βασικών παικτών της αμυντικής γραμμής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού:

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πως αναγκαστήκαμε να παίξουμε χωρίς άμυνα. Οι Φαν Ντάικ, Ματίπ και Γκόμεζ ήταν εκτός.

Μας πήρε κάποιο καιρό μέχρι να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Η δομή μας πήγε περίπατο. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε αυτό που φαινόταν φυσιολογικό για μας μέχρι πρότινος.

Η τρίτη θέση είναι το ίδιο υψηλό επίτευγμα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος την προηγούμενη χρονιά» ξεκαθάρισε, ενώ ερωτηθείς για το ματς του περασμένου Σαββάτου με την Μπέρνλι, που έγινε σε γεμάτο Άνφιλντ, (νίκη με 2-0 για τη Λίβερπουλ, με ασίστ του Τσιμίκα στο πρώτο γκολ) είπε:

«Είναι εκπληκτικό που έχουμε πάλι κοντά μας τους οπαδούς. Δεν τους είχαμε για καιρό, είχαν περάσει 529 ημέρες. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα περνούσε τόσο μεγάλο διάστημα όπου θα παίζαμε χωρίς γεμάτες τις εξέδρες.

Έγινε η αρχή και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι γιατί αυτό θα σημαίνει πως η κατάσταση στον κόσμο βελτιώνεται και δεν θα βλέπουμε μόνο τα αγγλικά γήπεδα γεμάτα».

Η ομάδα του Κλοπ υποδέχεται την Τσέλσι την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 28/8 19:30), με αμφότερες να έχουν ξεκινήσει με 2/2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ