Μπεργκ – «Ο Ρονάλντο είναι εγγύηση στο γκολ»

Μπεργκ – «Ο Ρονάλντο είναι εγγύηση στο γκολ»

Ο νυν τεχνικός της Ομόνοιας και άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ιδανικό ντεμπούτο έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από 12 χρόνια ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τη Νιουκάστλ, σκοράροντας τα δύο από τα τέσσερα τέρματα στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με 4-1.

O Χένινγκ Μπεργκ, που είχε κάνει σπουδαία καριέρα στη Μάντσεστερ και τώρα είναι τεχνικός στην Ομόνοια της Κύπρου, τόνισε για το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Δεν ήταν και τόσο έκπληξη. Είναι ένας κορυφαίος επιθετικός, κορυφαίου επιπέδου και μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο. Η Γιουνάιτεντ έχει πλέον μια εγγύηση στο σκοράρισμα, και είναι φυσικά σπουδαίο που επέστρεψε», δήλωσε σχετικά ο Νορβηγός κόουτς και συμπλήρωσε:

«Θα μπορούσε ο Ρονάλντο να είναι αυτός που θα την οδηγήσει ξανά στην κορυφή. Επιθετικά ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα, δεν είχε επιθετικό αυτής της κλάσης εδώ και καιρό. Τώρα πλέον έχει κάποιον κορυφαίου επιπέδου, και το κράμα που έχει δημιουργηθεί τρομάζει τους αντιπάλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ