Γουότφορντ – Λίβερπουλ 0-5 – Σαρωτικοί οι «κόκκινοι» με χατ-τρικ του Φιρμίνο! (vid)

Γουότφορντ – Λίβερπουλ 0-5 – Σαρωτικοί οι «κόκκινοι» με χατ-τρικ του Φιρμίνο! (vid)

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε με σκορ 5-0 στην έδρα της Γουότφορντ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Premier League - Χατ-τρικ ο Φιρμίνο, σκόραραν επίσης οι Σαλάχ, Μανέ

Εκπληκτική εμφάνιση από τη Λίβερπουλ, η οποία θυμίζει ξανά την πρωταθλήτρια του 2020! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σκόρπισε στους πέντε ανέμους τη Γουότφορντ, νίκησε με σκορ 5-0 και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Premier League.

Ο τρομερός Ρομπέρτο Φιρμίνο πέτυχε χατ-τρικ, ενώ στο σκοράρισμα βοήθησαν οι Σαντιό Μανέ και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα του Κλαούντιο Ρανιέρι σε επίπεδο Premier League, με τον Ιταλό τεχνικό να χάνει επίσης για πρώτη φορά σε ντεμπούτο του σε πάγκο ομάδας!

Από την αρχή του αγώνα η Λίβερπουλ έδειξε τις διαθέσεις της, με το σκορ να ανοίγει από το 9′. Ο Σαντιό Μανέ στο 8′ έκανε το 1-0 μετά από εκπληκτική ασίστ του Μοχάμεντ Σαλάχ με το εξωτερικό φάλτσο του αριστερού του ποδιού.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Λίβερπουλ ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη της με γκολ του Φιρμίνο από κοντά στο 37′.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα,

Στο 52′ ο Φιρμίνο που κυνήγησε φάση με τη μπάλα στα καρέ της Γουότφορντ εκμεταλλεύτηκε το κενό και την ασταθή απόκρουση του Φόστερ σε γύρισμα από συμπαίκτη του για το τρίτο γκολ του συλλόγου από το Μέρσεϊσαϊντ. Στο 53′ με πλασέ του Σαλάχ έγινε το 4-0 και το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε με προβολή του Φιρμίνο στο 90+1′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουότφορντ: Φόστερ, Φεμένια (56′ Ενγκάκια), Κάθκαρτ, Έκονγκ, Ρόους, Ντένις (69′ Ζοάο Πέδρο), Κούτσκα, Σισοκό, Μασίνα (46′ Κλέβερλι), Σαρ, Ερναντές

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Αλεξάντερ – Άρνολντ (65′ Τσάμπερλεϊν), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (64′ Τσιμίκας), Μίλνερ (83′ Νίκο Γουίλιαμς), Χέντερσον, Κεϊτά, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ