Αρσεναλ – Γουότφορντ 1-0 – Νίκη με άρωμα τετράδας για την Αρσεναλ

Αρσεναλ – Γουότφορντ 1-0 – Νίκη με άρωμα τετράδας για την Αρσεναλ

Με σπασμένα φρένα συνεχίζει η Αρσεναλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να επικρατεί της Γουότφορντ με 1-0 και βρίσκεται μία ανάσα από την τετράδα - Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Εβερτον και Τότεναμ, στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στην Premier League στο πάγκο των Σπιρουνιών.

Το τρένο της Άρσεναλ δεν κάνει στάσεις. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League, μετά το 1-0 κόντρα στην Γουότφορντ και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την τετράδα του πρωταθλήματος. Χρυσό σκόρερ για τους Κανονιέρηδες ο Σμιθ Ρόου, με τον Άγγλο μέσο να σημειώνει το 5ο τέρμα τους τελευταίους δυο μήνες.

Συνολικά, η λονδρέζικη ομάδα είναι αήττηση από τις 28 Αυγούστου. Οταν ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι με 5-0 στο Έτιχαντ. Από εκεί και πέρα, έχει πραγματοποιήσει μια αήττητη διαδρομή 7 αγώνων (5 Ν, 2Ι), με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, όσους έχει και η 4η Γουέστ Χαμ, η οποία φιλοξενεί (18:30) την Λίβερπουλ.

H Άρσεναλ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, σκόραρε με τον Σάκα, ωστόσο μετά από χρήση του VAR, το γκολ του Άγγλου μεσοεπιθετικού ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 33΄, οι Κανονιέρηδες κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ δεν κατάφερε να νικήσει από τα 11 βήματα τον Φόστερ.

Τελικά, η λύτρωση για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, ήρθε στο 56΄. Ο Γουάιτ έκανε όμορφη ενέργεια έξω από την περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Σμιθ Ρόου που έκανε το 1-0 με σουτ έξω από την περιοχή. Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ, δεν έχασε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να κρατήσει εύκολα μέχρι το τέλος το προβάδισμα.

Αρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Λοκονγκά, Μέιτλαντ Νάιλς, Σμιθ Ρόου (87’ Ελνενί), Σακά (90+3′ Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (69’ Όντεγκαρντ)

Γουόφορντ: Φόστερ, Φεμένια, Κάθκαρτ (90+4′ Φλέτσερ), Ενκουλού, Ρόουζ, Τουφάν (62’ Ζοάο Πέδρο), Κούτσκα, Σισοκό, Σαρ, Ντένις (74’ Ερνάντεθ), Κινγκ

Από εκεί και πέρα, στο Λιντς η τοπική ομάδα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς κόντρα στη Λέστερ (1-1). Ο Ραφίνια έβαλε μπροστά την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα στο 26′ και οι «αλεπούδες» ισοφάρισαν με τον Χάρβεϊ Μπαρνς δύο λεπτά αργότερα.

Τέλος στο «Γκούντισον Παρκ» Εβερτον και Τότεναμ ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ, στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε με τα «σπιρούνια» στην Premier League.

Tα αποτελέσματα:

Eβερτον – Τότεναμ 0-0

Άρσεναλ – Γουόφορντ 1-0

Λιντς – Λέστερ 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ