Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 3-2

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 3-2

Εξαιρετική Γουέστ Χαμ επικράτησε με σκορ 3-2 της Λίβερπουλ εντός έδρας και πλέον βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, προσπερνώντας μάλιστα τους «κόκκινους».

Η Γουέστ Χαμ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ, την οποία νίκησε με σκορ 3-2 εντός έδρας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League. Με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησαν τα «σφυριά» βρίσκονται πλέον στο -3 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, βάζοντας από κάτω τούς «κόκκινους».

Οι παίκτες του Ντέβιντ Μόγιες ήταν άκρως αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν βρίσκοντας τρία γκολ, ενώ στο τέλος άντεξαν την πίεση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, καταφέρνοντας να πάρουν μια τεράστια νίκη που κρατά σε τροχιά… τίτλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τη Λίβερπουλ που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 4ο λεπτό, χάρη στο αυτογκόλ του Άλισον. Στη συνέχεια οι «κόκκινοι» ανέβασαν την πίεσή τους, προλαβαίνοντας να ισοφαρίσουν λίγο πριν εκπνεύσει το 45λεπτο. Στο 41΄ ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1, στέλνοντας έτσι τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, τα «σφυριά» έδειξαν την αποτελεσματικότητά τους παίρνοντας εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 67′ με τον Φορνάλς να κάνει το 2-1. Επτά λεπτά αργότερα μάλιστα οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες έφτασαν στην επίτευξη και τρίτου τέρματος, με τον Ζουμά, βάζοντας έτσι δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Το μόνο που κατάφεραν οι «κόκκινοι» ήταν να μειώσουν σε 3-2 με τον Ντιβόκ Ορίγκι, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι παραπάνω στα λεπτά που απέμεναν.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Ογκμπόνα (23’ Ντόουσον), Τζόνσον, Ζουμά, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν (83’ Τσουφάλ), Μπενραχμά (86’ Μαζουακού), Φορνάλς, Αντόνιο

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Τσάμπερλεϊν (69’ Τιάγκο), Φαμπίνιο (80’ Μιναμίνο), Χέντερσον, Σαλάχ, Μανέ, Ζότα (76’ Οριγκί).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ