Ρονάλντο και Βαράν «ψήνουν» τον Ζιντάν για Γιουνάιτεντ

Ρονάλντο και Βαράν «ψήνουν» τον Ζιντάν για Γιουνάιτεντ

Οι «Times» αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν να διαδεχθεί τον Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά την αποχώρηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, μετά την δεύτερη λιγότερη επιτυχιμένη θητεία του στην «Βασίλισσα» παραμένει προς το παρόν μακριά από τους πάγκους, καθώς περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει ξανά στους πάγκους.

Το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία παραμένει αβέβαιο μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το τελευταίο διάστημα ακούγεται το όνομα του για να αναλάβει τους «κόκκινους διαβόλους» για να μπρορέσει να επαναφέρει ξανά την Γιουνάιτεντ στον δρόμο των επιτυχιών.

Παρ’ όλο που ο Ζιντάν δεν φαίνεται σίγουρος για να αναλάβει ένα τέτοιο πρότζεκτ όπως αυτό της ομάδας του Μάντσεστερ, οι άνθρωποι του συλλόγου ελπίζουν πως οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και με τον Ραφαέλ Βαράν θα καταφέρουν να του αλλάξουν γνώμη και τελικά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πάντως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι η μοναδική ομάδα, η οποία επιδιώκει την απόκτηση του Ζιντάν για τον πάγκο της, καθώς και η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι ενδιαφέρεται για τον Γάλλο τεχνικό.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ