Ο Ποκετίνο θα ήθελε να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ

Ο Ποκετίνο θα ήθελε να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι ο προορισμός που θα ήθελε να προπονήσει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη η φημολογία για τον διάδοχο του, «οργιάζει». Δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου, κάνουν λόγο για «καραμπόλα» που θα φέρει τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων».

Υπηρεσιακός προπονητής στην Γιουνάιτεντ, έχει αναλάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σόλσκιερ, Μάικλ Κάρικ, ωστόσο η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου αναζητά τον άνθρωπο που θα αναλάβει την «αναγέννηση» της ομάδας.

Οπως αναφέρουν οι «Times», ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, θα ήθελε να γίνει ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο 49χρονος Αργεντινός τεχνικός, έχει εκμυστηρευθεί ξεκάθαρα στο περιβάλλον του, ότι θα τον ενδιέφερε πολύ να καθίσει στον πάγκο της αγγλικής ομάδας, στο τέλος της σεζόν, δηλαδή το καλοκαίρι του 2022.

Την ίδια στιγμή, ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρείται ο υπ΄ αριθμόν 1 υποψήφιος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η σχετική φημολογία, υπήρχε ακόμη και όταν εργαζόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ο «Ζιζού», δήλωσε πρόσφατα ότι δεν επιθυμεί να προπονήσει κάποια ομάδα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οσον αφορά στον Ποκετίνο, ο Αργεντινός προπονητής, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, το γεγονός ότι γνωρίζει άριστα την Premier League, καθώς εργάσθηκε στην Σαουθάμπτον (2013-2014) και στην Τότεναμ (2014-2019), εκτιμάται σε κάθε περίπτωση από τον αντιπρόεδρο της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, αλλά και από άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ