Πρώην πρόεδρος Λοκομοτίβ – «Ο Ραλφ Ράνγκνικ νοιάζεται για τα λεφτά, όχι για το ποδόσφαιρο»

Πρώην πρόεδρος Λοκομοτίβ – «Ο Ραλφ Ράνγκνικ νοιάζεται για τα λεφτά, όχι για το ποδόσφαιρο»

Σε αντίθεση με τον Κλοπ, ο άλλοτε πρόεδρος της Λοκομοτίβ Μόσχας, Νικολάι Ναούμοβ έσταξε χολή για τον Ράνγκνικ λέγοντας ότι ενδιαφέρεται μόνο για τα λεφτά.

Ευθεία επίθεση προς το πρόσωπο του Ραλφ Ράνγκνικ εξαπέλυσε ο Νικολάι Ναούμοβ.

Ο πρώην πρόεδρος της Λοκομοτίβ Μόσχας (2007-2010) μίλησε στο ρωσικό δίκτυο «Match TV» για την αποχώρηση του Ράνγκνικ από τους Μοσχοβίτες μετά από 6 μήνες, χαρακτηρίζοντάς τον «έμπορο», ενώ άφησε και σοβαρές αιχμές αναφορικά με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, κατηγορώντας τον ότι νοιάζεται μόνο για το χρήμα.

Παράλληλα, εξέφρασε την αμφιβολία του σχετικά με την πρόθεση της Γιουνάιτεντ να του δώσει τα «κλειδιά», ώστε να τρέξει τον σύλλογο.

«Δεν έχει να κάνει με τη Γιουνάιτεντ. Για τον Ράνγκνικ, δεν είναι απόδραση, προδοσία ή ντροπή το ότι φεύγει με αυτόν τον τρόπο από τη Λοκομοτίβ. Ο Ράνγκνικ είναι έμπορος. Ασφαλώς και δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο, διότι ασχολείται μόνο με τις επιχειρήσεις γύρω από αυτό. Και από όσο περισσότερες χώρες, λίγκες και ποδοσφαιρικούς συλλόγους περάσει, τόσα περισσότερα χρήματα θα πάρει. Αδιαφορεί παντελώς για τη Λοκομοτίβ. Δεν ήρθε εδώ για να αναπτύξει το ποδόσφαιρό μας, αλλά για να λάβει τα χρήματα», ανέφερε ο Ναούμοβ για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Τώρα του προσφέρουν περισσότερα χρήματα κάπου αλλού κι αυτός μαζί με την εταιρεία του θα πάνε στη Γιουνάιτεντ. Όταν του προσφέρουν δουλειά στην Αφρική, θα περάσει κι από εκεί για να εισπράξει τα κέρδη του, αφήνοντας κενή τη θέση του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στυγνή επιχείρηση.

Ποτέ μου δεν θα πιστέψω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τον αφήσει να τρέξει όλο τον οργανισμό. Ως προπονητής, ναι, είναι πολύ έμπειρος και ειδικευμένος σε αυτό που κάνει, θα μπορούσε. Αμφιβάλλω πάντως ότι ως σύμβουλος θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις δικές του αγοραπωλησίες. Θα δούμε πού θα βρίσκεται ο Ράνγκνικ σε έξι μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ