Γιουνάιτεντ – Ο Ντάλοτ φρόντισε για παιδάκι που χτυπήθηκε από αντικείμενο οπαδών της Άρσεναλ (pic)

Γιουνάιτεντ – Ο Ντάλοτ φρόντισε για παιδάκι που χτυπήθηκε από αντικείμενο οπαδών της Άρσεναλ (pic)

Ο Ντιόγο Ντάλοτ ενημερώθηκε για την περιπέτεια ενός μικρού οπαδού με αυτισμό στον αγώνα με την Άρσεναλ και πήρε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με τον Πορτογάλο αμυντικό των «κόκκινων διάβολων» να προσκαλεί το παιδάκι ξανά στο γήπεδο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε την προηγούμενη εβδομάδα της Άρσεναλ εντός έδρας με 3-2 για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Ωστόσο κατα την διάρκεια της αναμέτρησης συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, καθώς ενας μπαμπάς δημοσιοποίησε στα social media την άσχημη εμπειρεία που βίωσε στο «Ολντ Τράφορντ» στο ματς με την Άρσεναλ, έχοντας βρεθεί στις εξέδρες των ΑΜΕΑ λόγω και του παιδιού του που έχει αυτισμό.

Ο μικρούλης χτυπήθηκε στο κεφάλι από νόμισμα που πέταξαν οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» και έπρεπε ν’ αποχωρήσει για να πάει στο νοσοκομείο για την πληγή που είχε ανοίξει.

Ο αμυντικός των «κόκκινων διάβολων» Nτιόγκο Ντάλοτ ενημερώθηκε για τη περιπέτεια του μικρού οπαδού της Γιουνάιτεντ και δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, προσκαλώντας τον πατέρα και τον μικρούλη στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, γράφοντας:

«Λυπάμαι γι’ αυτό που βίωσε ο μικρός, θα ήταν χαρά μου να σας προσκαλέσω εγώ στο επόμενο ματς ώστε ο γιος σου να χαρεί το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ