Μπρέντφορντ – Γουότφορντ 2-1

Μπρέντφορντ – Γουότφορντ 2-1

Μέχρι το 84' η Γουότφορντ κρατούσε ένα πολύτιμο τρίποντο, αλλά με δύο γκολ στο φινάλε η Μπρέντφορντ έκανε απίθανη ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1. Πέναλτι φάντασμα για τις «Μέλισσες» στις καθυστερήσεις.

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία νίκη – ανάσα έφτασε η Γουότφορντ στην έδρα της Μπρέντφορντ, με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να προηγείται με 1-0 μέχρι το 84′, αλλά να φεύγει ηττημένη στο φινάλε. Με πέναλτι – φάντασμα το νικητήριο 2-1 για τις «Μέλισσες» στις καθυστερήσεις.

Στο 24ο λεπτό ο Κινγκ είχε δοκάρι και στην εξέλικη της φάσης, από εκτέλεση κόρνερ ο Ντένις με κεφαλιά έκανε το 0-1. Η Μπρέντφορντ πίεσε ασφυκτικά στο δεύτερο μέρος κι έφτασε στο 1-1 με κοντινή κεφαλιά του Γιάνσον στο 84′.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε η φάση του ματς. Ο Γκόντος έπεσε από μαρκάρισμα του Εκόνγκ ο οποίος όμως δεν φάνηκε να τον ακουμπά, με διαιτητή και VAR να βλέπουν παράβαση και τον Εμπουεμό να εκτελεί εύστοχα για το 2-1.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φερνάντες, Γκούντι, Γιάνσον, Τζανέλτ, Ρέσλεβ, Νέργκααρντ, Μπαπτίστς, Γιένσεν (69’Γκόντος), Χένρι (76’Ονιένκα), Εμπουεμό, Βίσα (69’Φορς).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Μπάχμαν, Φεμένια, Εκόνγκ, Κάθκαρτ, Ενγκακιά, Κούτσκα, Κλέβερλι (58’Ζοάο Πέδρο), Σισοκό, Κούτσο (76’Σεμά), Ντένις (91’Τουφάν), Κινγκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ