Ο Τούχελ στηρίζει τον Μάουντ

Ο Τούχελ στηρίζει τον Μάουντ

Τι είπε ο Τόμας Τούχελ για τον Μέισον Μάουντ και την παρουσία του στην Τσέλσι.

Ο μέσος της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ, χρειάστηκε χρόνο για να φθάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο στην εφετινή σεζόν, αλλά ο προπονητής των «μπλε», Τόμας Τούχελ, είπε ότι δεν είναι ασυνήθιστο για νεότερους παίκτες να βιώνουν πτώση στη απόδοσή τους και ότι είναι σημαντικό η ομάδα να συνεχίσει να τους παρέχει εμπιστοσύνη.

Ο 22χρονος Μάουντ, δυσκολεύθηκε στην αρχή της σεζόν μετά από ένα «γεμάτο» καλοκαίρι στο οποίο βοήθησε την Αγγλία να φθάσει μέχρι τον τελικό του Euro 2020.

Ωστόσο, έχει βρει τη φόρμα του στα τελευταία παιχνίδια ενώ έχει συμμετοχή σε 10 τέρματα της ομάδας του (6 γκολ και 4 ασίστ) σε 13 αγώνες της Premier League.

Μόνο ο Μοχάμεντ Σαλάχ (23) της Λίβερπουλ και ο Εμμανουέλ Ντένις (12) της Γουότφορντ έχουν περισσότερα.

«Δεν είναι έκπληξη, που μερικές φορές οι καριέρες νεαρών παικτών έχουν δύσκολες στιγμές», είπε ο Τούχελ και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι να τον φροντίζουμε, να τον καθοδηγούμε μέσα από αυτά, να τον πιέζουμε και να τον εμπιστευόμαστε».

Ο Μάουντ σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 3-2 το Σάββατο απέναντι στην Λιντς και ο Τούχελ είπε ότι είχε την τεχνική, την ικανότητα και την κίνηση για να σκοράρει και να δίνει ασίστ:
«Πρόκειται για το τάιμινγκ, την επιτάχυνση και το να ξέρεις πού και πότε να φθάσεις στην περιοχή. Έχει να κάνει με την συνεργασία του με τον Ρις Τζέιμς τις περισσότερες φορές, ανάλογα με το σε ποιά πλευρά του γηπέδου παίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ