Ρότζερς – «Παίζουμε αναγκαστικά για την τηλεόραση, η υγεία πάνω από όλα»

Ρότζερς – «Παίζουμε αναγκαστικά για την τηλεόραση, η υγεία πάνω από όλα»

Ο Μπρένταν Ρότζερς έπειτα και από την άρνηση της Premier League για αναβολή του ματς της Λέστερ με την Τότεναμ λόγω των κρουσμάτων, ξέσπασε τονίζοντας πως κανείς δεν υπολογίζει την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Η μετάλλαξη «Ομικρον» του κορωνοϊού έχει χτυπήσει και την Premier League, με τις ομάδες μια μετά την άλλη να ανακοινώνουν κρούσματα του ιού. Ομάδες όπως η Τότεναμ, η Λέστερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νόριτς έχουν ανακοινώσει κρούσματα της μετάλλαξης «Ομικρον» στις τάξεις τους με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όσον αφορά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Έτσι Τότεναμ και Λέστερ συγκρούονται απόψε(21.30), ωστόσο αμφότερες έχουν πάρα πολλά κρούσματα. Οι δύο ομάδες ζήτησαν από κοινού την αναβολή της αναμέτρησης, όμως έλαβαν αρνητική απάντηση από την Premier League, η οποία όπως τόνισε δεν μπορεί να δεχτεί άλλες μετατροπές στο πρόγραμμα, έπειτα από τις αναβολές στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ και Μπέρνλι – Γουότφορντ.

Από την μεριά του ο τεχνικός της Λέστερ Μπρένταν Ρότζερς πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, και ξέσπασε κατά της διοργανώτριας αρχής, τονίζοντας πως όλα πλέον γίνονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που έχουν πωληθεί στα κανάλια.

«Όλοι θέλουμε να γίνονται τα ματς και να παίζουμε ποδόσφαιρο, όμως η υγεία μπαίνει πάνω απ’ όλα. Νομίζω ότι όλα αφορούν πλέον την τηλεόραση και τα δικαιώματα που έχουν πωληθεί στα κανάλια» ήταν τα λόγια του κόουτς των «αλεπούδων» για την κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ