Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 3-1

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 3-1

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, όμως η Λίβερπουλ βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή, να επικρατήσει της Νιούκαστλ με σκορ 3-1 και να μείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι.

Στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι παραμένει η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε 3-1 της Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ», με ανατροπή, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής Premier League. Στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Τσιμίκας σε όλη τη διάρκεια.

Ο «κόκκινοι» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους και σε διάστημα τεσσάρων λεπτών να κάνουν την ανατροπή και εν τέλει να πάρουν τη νίκη που τους κρατά στο -1 από την κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας 40 πόντους, σε αντίθεση με τις «καρακάξες» που είναι προτελευταίες με 10.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Νιούκαστλ, η οποία και βρήκε γκολ μόλις στο 7ο λεπτό με τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, Τζόντζο Σέλβεϊ να κάνει το 1-0. Η συνέχεια ήταν ένας… μονόλογος για τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ που μέσα σε τέσσερα λεπτά έφεραν τούμπα τον αγώνα.

Αρχικά, στο 21′ ο Ντιόγκο Ζότα έφερε την αναμέτρηση στα ίσα κάνοντας το 1-1, για να έρθει ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 25′ και να ολοκληρώσει την ανατροπή, κάνοντας το 2-1 που ήταν και σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να πιέζουν συνεχώς ώστε να φτάσουν και σε ένα τρίτο τέρμα που θα τους έδινε μια άνεση μέχρι το τέλος. Το γκολ άργησε να έρθει, όμως τελικά ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 87′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Άρνολντ, Ματίπ, Κονατέ, Χέντερσον, Τσάμπερλεϊν (74’ Κεϊτά), Τιάγκο (90’ Μίλνερ), Μανέ, Ζότα, Σαλάχ (74’ Φιρμίνο)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Μανκίγιο, Σερ, Λασέλς, Λιούις (15’ Ρίτσι), Σέλβεϊ, Χέιντεν, Φρέιζερ, Μέρφι, Ζοέλιντον, Σεν Μαξιμέν (80’ Γουΐλσον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ