Κόντε – «Οι συζητήσεις μας για αναβολή ήταν χάσιμο χρόνου»

Κόντε – «Οι συζητήσεις μας για αναβολή ήταν χάσιμο χρόνου»

Ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι η Premier League δεν έλαβε υπόψιν της το αίτημα πολλών προπονητών για την αναβολή της αγωνιστικής.

Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος αποφάσισε να πραγματοποιηθεί κανονικά η Βoxing Day, παρά το υπερφορτωμένο πρόγραμμα αγώνων κατά την περίοδο των εορτών.

Βέβαια δύο αναμετρήσεις οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή (26/12) δεν θα διεξαχθούν. Ο λόγος για τα παιχνίδια Λίβερπουλ – Λιντς και Γουλβς – Γουότφορντ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντίολα βλέποντας όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί με την έξαρση της πανδημίας τις αναβολές, αλλά και την διαφοροποίηση του προγράμματος στράφηκε κατά της Premier League τονίζοντας πως η μόνη λύση είναι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος να προχωρήσουν σε απεργία.

Eπιπλέον, και ο Αντόνιο Κόντε είναι δυσαρεστημένος, με τον προπονητή της Τότεναμ να παραδέχεται ότι οι συζητήσεις που έκαναν οι προπονητές με την Premier League, ήταν χάσιμο χρόνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κόντε: 

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι ήταν μια συνάντηση όπου προσπαθήσαμε να μιλήσουμε και κάποιοι να ζητήσουν απαντήσεις. Αλλά νομίζω ότι όλα είχαν κριθεί. Υπήρξε ένα τοίχος, και για αυτόν τον λόγο δεν θέλω να μπω στη συζήτηση. Ήταν χάσιμο χρόνου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ