Αδιανόητες ατάκες για Πεπ, Κλοπ – «Χωρίς το ποδόσφαιρο θα δουλεύατε στα McDonalds»

Αδιανόητες ατάκες για Πεπ, Κλοπ – «Χωρίς το ποδόσφαιρο θα δουλεύατε στα McDonalds»

Ο πρώην πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας, Σάιμον Τζόρνταν ξεστόμισε απίστευτες ατάκες με αποδέκτες τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα και του Γιούργκεν Κλοπ για για τις λίγες μέρες ξεκούρασης που δίνονται στις ομάδες της Premier League και η άποψή τους πως πρέπει να καταργηθεί η Boxing Day έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στην Αγγλία, με τον πρώην πρόεδρο της Κρίσταλ Πάλας, Σάιμον Τζόρνταν να κάνει δριμύτατη λεκτική επίθεση στους δύο πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στο Νησί:

«Μήπως να σκεφτούν πόσο τυχεροί είναι; Αν δεν υπήρχε το ποδόσφαιρο οι μισοί από αυτούς θα δούλευαν στα McDonalds», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Άγγλου παράγοντα που αιτιολόγησε την άποψη του: «Νομίζω ότι τέτοιες απόψεις είναι αρκετά οπισθοδρομικές. Στους οπαδούς αρέσει η παράδοση. Μήπως έχουν ξεχάσει που βρίσκονται; Αυτό που σας φέρνει εδώ είναι αυτές οι παραδόσεις.

Αν δεν υπήρχαν αυτές, ούτε εσείς ούτε οι συνάδελφοι σας θα ήσασταν εδώ και εισπράττετε τόσα εκατομμύρια. Ο Πεπ είναι ικανός να φέρει επιτυχίες, αλλά μόνο αν έχει χρήματα να ξοδέψει. Αρκετά. Σταματήστε τα λόγια και παίξτε το παιχνίδι, όπως είναι. Οι περισσότεροι παίκτες που γνωρίζω απολαμβάνουν να αγωνίζονται σε τέτοια παιχνίδια, όπως αυτά της Boxing Day», ήταν τα λόγια του πρώην προέδρου των Λονδρέζων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γκουαντιόλα νωρίτερα τα είχε βάλει με την αγγλική λίγκα για το βεβαρημένο πρόγραμμα λέγοντας τα εξής:

«Οι παίκτες και οι προπονητές όλοι μαζί, χρειάζεται να κάνουν απεργία ή κάτι άλλο, γιατί οι λέξεις από μόνες τους δεν θα είναι αρκετές. Δεν πρόκειται να λυθεί επειδή η UEFA, η FIFA, η Premier League, τα τηλεοπτικά δίκτυα, η επιχείρηση είναι πιο σημαντική από την ευτυχία των ανθρώπων. Εδώ, όλοι αποφασίζουν για τους εαυτούς τους.

Μιλάμε για την ευτυχία των παικτών, αλλά αυτή είναι η μόνη χώρα που δεν αποδέχεται πέντε αλλαγές. Έχουμε μόνο τρεις. Είναι πολύ καλύτερες οι πέντε αλλαγές, με την ποσότητα των παιχνιδιών που παίζουμε. Αλλά η Premier League ή οι ομάδες αποφάσισαν όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ