Μπράιτον – Μπρέντφορντ 2-0

Μπράιτον – Μπρέντφορντ 2-0

Την Boxing Day περίμενε η Μπράιτον για να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από 11 ολόκληρες αγωνιστικές, επικρατώντας της Μπρέντφορντ με σκορ 2-0.

Πέρασαν έντεκα ολόκληρα παιχνίδια πρωταθλήματος (12 αν προσθέσουμε και το ματς του League Cup) μέχρι η Μπράιτον να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας, εντός έδρας, της Μπρέντφορντ με σκορ 2-0 για την Boxing Day (19η αγ.) της Premier League.

Οι «γλάροι» ήταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους στο πρώτο μέρος, όπου και σημείωσαν και τα δύο τέρματα στον αγώνα, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο άφησαν την μπάλα στις «μέλισσες» που όμως δεν κατάφεραν να μπουν ξανά στην αναμέτρηση.

Έτσι το σύνολο του Γκρέιαμ Πότερ ανέβηκε στην ένατη θέση του πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει 23 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Τόμας Φρανκ έπεσε στην 13η θέση και τους 20 βαθμούς.

Η Μπράιτον ξεκίνησε πολύ καλύτερα την αναμέτρηση, πιέζοντας από νωρίς για το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Παρά της ευκαιρίες που είχαν οι «γλάροι» το τέρμα άργησε να έρθει, αλλά τελικά ήρθε. Συγκεκριμένα, στο 34′ ο Λεάντρο Τροσάρντ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Εμβεπού και έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 42′, με τον Νιλ Μοπαΐ να γράφει το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπρέντφορντ αναγκάστηκε να βγει και να πιέσει ώστε να μπει και πάλι στο ματς, όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο και συμβιβάστηκε με την ήττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ