Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Και λίγα έδωσαν για τον Πογκμπά»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Και λίγα έδωσαν για τον Πογκμπά»

Σε τιμή ευκαιρίας πήρε το καλοκαίρι του 2016 τον Πολ Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Πολ Πογκμπά, αφού σύμφωνα με τον Μίνο Ραϊόλα υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να δώσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια λίρες.

Το καλοκαίρι του 2016 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -για τότε- έσπασε κάθε ρεκόρ για χάρη του Πολ Πογκμπά, ώστε να τον φέρει και πάλι στο Ολντ Τράφορντ, δίνοντας ως αντάλλαγμα στη Γιουβέντους 120 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γάλλου χαφ, Μίνο Ραϊόλα, αυτά και… λίγα ήταν, αφού οι Κόκκινοι Διάβολοι υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να βγάλουν από τα ταμεία τους, ώστε να τον αποκτήσουν παραπάνω από 200 «χαρτιά».

«Όσο τα τηλεοπτικά δικαιώματα αυξάνονται οι ηθοποιοί αξίζουν να παίρνουν περισσότερα χρήματα. Δεν φτάνω τις τιμές στ’ άκρα. Το αντίθετο θα έλεγα. Δείτε τον Πολ Πογκμπά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε για εκείνον 120 εκατομμύρια λίρες. Κανονικά θα έπρεπε να είχε δώσει 200! Η Γιουνάιτεντ πήρε πολύ φτηνά τον Πογκμπά. Η Γιουβέντους θα μπορούσε να τον είχε πουλήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης για 200 εκατομμύρια. Αλλά ο Πολ ήθελε να πάρει στη Γιουνάιτεντ, οπότε αυτό ήταν που έσωσε την αγγλική ομάδα», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ