Ματσάρα στο «Selhurst Park» και ξανά σε τροχιά τετράδας η Γουέστ Χαμ (2-3)

Ματσάρα στο «Selhurst Park» και ξανά σε τροχιά τετράδας η Γουέστ Χαμ (2-3)

Σε ένα τρομερό παιχνίδι, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να φύγει με ένα τεράστιο διπλό από το «Selhurst Park», επικρατώντας με 3-2 της Κρίσταλ Πάλας. Στο -1 από την 4η Άρσεναλ τα «σφυριά».

Ονειρικό ποδαρικό για τη Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» ήταν… on fire στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με 3-0, ωστόσο έπαιξαν με τη… φωτιά, καθώς είδαν τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 3-2, το οποίο όμως έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Ξανά στην 5η θέση η Γουέστ Χαμ και μόλις στο -1 από την 4η Άρσεναλ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έφτασε στην 2η συνεχόμενη της νίκη και έδειξε ξανά πως είναι… εδώ για να «χτυπήσει» τετράδα και να πάρει ένα από τα εισιτήρια του επόμενου Champions League.

Το ματς είχε τρομερό ρυθμό από την αρχή και η Πάλας απείλησε μόλις 46 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα, όταν ο Σλουπ σημάδεψε το δοκάρι του Φαμπιάνσκι και έφτασε μια ανάσα από το 1-0. Η Γουέστ Χαμ ωστόσο πήρε τον έλεγχο και άρχισε να πλησιάζει την περιοχή των γηπεδούχων, παίρνοντας τελικά το προβάδισμα στο 22ο λεπτό.

Τρομερή σέντρα του Μπενράμα και άψογο τελείωμα με μία προβολή από τον Αντόνιο για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0 με ένα φανταστικό γκολ του Λανζίνι που ήταν σε… τρελά κέφια.

Ο Αργεντινός διαμόρφωσε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου στις καθυστερήσεις με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά η Κρίσταλ Πάλας έπαιξε τα… ρέστα της και λίγο έλειψε για να… πληρωθεί.

Πρώτα μείωσε σε 3-1 με τον Έντουαρντ στο 83′ και στο 90ο λεπτό ο Ολίσε έκανε το 3-2, το οποίο ωστόσο έμεινε μέχρι και το φινάλε…

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ, Μιλιβόγιεβιτς (60’ Ματετά), Σλουπ, Χιουζ (75’ Ρίντεβαλντ), Μπεντεκέ (69 Ολίσε), Αγιού, Εντουάρντ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ντόουσον, Τσουφάλ, Ντιόπ, Τζόνσον (46’ Μαζουακού), Σούτσεκ, Ράις, Λαντσίνι (88’ Νόουμπλ), Μπόουεν, Μπενραχμά (71’ Μπενραχμά), Αντόνιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ