Δεν υπάρχει ο Τσιμίκας – Πρώτος στη Λίβερπουλ, αριθμοί που προκαλούν αίσθηση

Δεν υπάρχει ο Τσιμίκας – Πρώτος στη Λίβερπουλ, αριθμοί που προκαλούν αίσθηση

Τρελαίνει κόσμο ο Τσιμίκας, καταγράφοντας άλλη μια σπουδαία εμφάνιση με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Παρότι προηγήθηκε με τα γκολ των Μανέ και Σαλάχ, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Στάμφορντ Μπριτζ. Το τελικό 2-2 με την Τσέλσι, άνοιξε την… ψαλίδα από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να απέχει 11 πόντους από την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου, ο Κώστας Τσιμίκας έβγαλε 90λεπτο, προσθέτοντας ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού ήταν από τους καλύτερους και πιο δραστήριους παίκτες των Reds. Τα αποθεωτικά σχόλια δίνουν και παίρνουν στο Νησί, με τον 25χρονο να έχει 74 ενέργειες με την μπάλα και μαζί με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ήταν πρώτος στη σχετική κατηγορία της Λίβερπουλ.

Οι παίκτες του Κλοπ έπαιξαν πολύ από τη μεριά του Τσιμίκα, με τον Έλληνα αμυντικό να μετράει πολλές κερδισμένες μονομαχίες και ακρίβεια στις πάσες που έφτασε στο 71%. Ο αμυντικός των Reds… όργωσε την αριστερή πτέρυγα, φτάνοντας σε αρκετές περιπτώσεις και στην μεγάλη περιοχή της ομάδας του Τόμας Τούχελ.

Αναλυτικά τα στατιστικά του Τσιμίκα:
Ενέργειες με την μπάλα: 74
Πάσες: 27/38 (71%)
Σέντρες: 2/9
Ντρίμπλες: 2/2
Απομακρύνσεις 2
Κλεψίματα: 2
Τάκλιν: 2
Μονομαχίες: 5/7

Αποθέωση από τους οπαδούς των Reds

Από την πρώτη στιγμή, ο Τσιμίκας μπήκε στην καρδιά των φιλάθλων της Λίβερπουλ. Η εκτίμηση προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη, με τους οπαδούς των Reds να μένουν… ήσυχοι με τον Έλληνα αμυντικό στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Οι φίλαθλοι των Reds στάζουν… μέλι για τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού, με το twitter να «πλημμυρίζεται» από αποθεωτικά σχόλια για τις ικανότητες του 25χρονου παίκτη.

Σε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι, ο Κώστας Τσιμίκας κέρδισε τους πάντες με την εμφάνισή του, με τους αριθμούς να μαρτυρούν… πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ