O Ποντένσε «τρελαίνει» το Νησί! (pic, vids)

O Ποντένσε «τρελαίνει» το Νησί! (pic, vids)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε βελτιώνεται μέρα με τη μέρα στην Αγγλία και οι αριθμοί του... μιλάνε.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή, η Γουλβς κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 3-0 της Σέφιλντ και να εξασφαλίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση του FA Cup. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν με διαφορά ο MVP της αναμέτρησης, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 2 γκολ, έχοντας καταλυτικό ρόλο στην πρόκριση των «λύκων» στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Ήταν μία ακόμη απόδειξη του Πορτογάλου για φέτος. Μπορεί οι αριθμοί του να μην είναι τόσο… ελκυστικοί, ωστόσο οι εμφανίσεις του 26χρονου εξτρέμ είναι συνεχώς καλύτερες. Πλέον όμως και τα νούμερα του, δείχνουν πως ο Ποντένσε διανύει μία πολύ καλή σεζόν και είναι αισθητά βελτιωμένος από πέρσι.

Με τα δύο του γκολ στον αγώνα του Κυπέλλου, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έφτασε συνολικά τα τέσσερα για φέτος. Παράλληλα, ο Πορτογάλος έχει καταφέρει να δημιουργήσει και δύο γκολ στην Premier League, έχοντας έτσι συμμετοχή συνολικά σε έξι γκολ μέσα στη σεζόν.

Οι εμφανίσεις του σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν, είναι η απόδειξη για το καλύτερο πρόσωπο που βγάζει φέτος στην Αγγλία ο 26χρονος. Ωστόσο οι αριθμοί του είναι το μεγάλο του «όπλο», καθώς πέρσι είχε σε όλη τη σεζόν 3 γκολ και 2 ασίστ, την ώρα που μέχρι στιγμής φέτος έχει ήδη 4 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Μπρούνο Λάζε μοιάζει να έχει βρει το «κουμπί» του Ποντένσε και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ξεδιπλώνει με μεγαλύτερη άνεση τις επιθετικές του αρετές, έχοντας πλέον καθοριστικό ρόλο στη Γουλβς που είναι μια από τις πιο σταθερές ομάδες της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ